Lieve Dylan…..

Dylan, Martin, Wendy Reageer

Handje Het is vandaag alweer 6 jaar geleden dat je ter wereld kwam en we herinneren het ons als de dag van gisteren. Dat je niet bij ons mocht blijven heeft ons veel verdriet gedaan en nog gaat er geen dag voorbij dat je in onze gedachten bent, dat zal ook nooit veranderen. De emotionele achtbaan rondom je geboorte was heftig maar vraag mezelf vaak af, “hoe was het voor jou?”. Wat heb je ervan meegekregen en heb je onze liefde voor jou gevoeld? En als je dat voelde, hoe heb je het hele circus op de NICU beleefd? Eigenlijk weten we dat allemaal niet, artsen hebben aangegeven dat je nooit hebt geleden en er niets bewust van hebt meegemaakt. Dat geeft een dubbel gevoel, natuurlijk willen we dat je niet hebt geleden maar hopelijk heb je toch beseft dat we héél véél van je houden. Het is zoals op je overlijdensbericht te lezen was, “De liefde blijft bestaan over de dood heen”.

Dag lieve Dylan…..

Kaart Dylan

.

14 Reacties op “Lieve Dylan…..”

 1. Tanja Wooning-Legen op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  Sterkte xxxx

 2. Wendy Groeneweg op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  Mooi…♡

 3. Ingrid Honders op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  *Hug* xXx

 4. Ricardo Wooning op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  Ben ff sprakeloos , mooi geschreven.

 5. Tineke PrengerNo Gravatar Schreef op:

  Heel veel sterkte voor jou en je vrouw wat erg dat jullie dit heb moeten mee maken vergeten zal je hem nooit maar wat een pracht van een dochter hebben jullie wel en wens jullie heelveel geluk toe xxx

 6. Christel Kolsteren op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  jij ook sterkte

 7. Bianca Fens op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  Lieve Martin en Wendy…. en of liefde blijft bestaan. Hij maakt op zijn eigen manier deel uit van jullie gezin en zal dat altijd blijven doen. Liefde blijft inderdaad over de dood heen bestaan en wordt altijd gevoeld. Ik ben daar zeker van. Mijn ervaringen op dit gebied bevestigen dat. Vanuit die ervaringen die voor mij net zo echt zijn als ‘gewone’ aardse ervaringen, weet ik ook zeker dat Dylan altijd op zijn kleine zusje zal passen. xxx

 8. Wendy Groeneweg op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  Dank je Bianca voor je mooie woorden, fijn om te lezen.

 9. Hj Veenstra op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  Wel uit het zicht, maar niet uit het hart, dat zal altijd
  zo blijven.
  Sterkte Wendy en Martin.

 10. Dally Dal op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  Respect!

 11. Cees van den Berg op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  Veel sterkte gewenst.

 12. Rene Peters op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  Sterkte Martin en Wendy

 13. Diana Smits op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  Heel veel sterkte Martin en Wendy met deze moeilijke dag.

 14. Henk Weijers op FacebookNo Gravatar Schreef op:

  Sterkte op deze dag en mooi geschreven!