The Day The Music Died

Martin, Muziek, Wendy 1 Bericht »

Norderney 1974 was een veelbewogen jaar, ik was nog vrij jong maar heb het toch een aantal zaken bewust meegemaakt, de verloren WK finale bijvoorbeeld of dat Feyenoord landskampioen werd en ook nog de UEFA bekeer won. Naast dit alles was er één gebeurtenis die een blijvende indruk heeft achtergelaten en dat is het definitieve einde van de zeezender Veronica op 31 augustus 1974! Aanstaande zondag is dit precies 40 jaar geleden en daarom gaan we voor even terug in de tijd met The Day The Music Died, dit event wordt georganiseerd in Ahoy Rotterdam en staat volledig in het teken van die bewuste dag. Veel artiesten uit die tijd maken hun opwachting, dit zijn o.a. Peter Koelewijn, Dave Berry, Piet Veerman, Jeff Christie, George Baker, Colin Blunstone, BZN ’66, Steve Ellis’ Love Affair, The Shoes, George McCrae, Rob de Nijs en Barry Hay, aangevuld met oude radiofragmenten en unieke filmbeelden en natuurlijk zijn we erbij!
Hieronder is het laatste uur van Radio Veronica te beluisteren met als laatste de legendarische laatste woorden van Rob Out “bij het afscheid nemen van Veronica sterft ook een beetje de democratie in Nederland en dat spijt mij….. voor Nederland.”
.

.

The Day The Music Died

.
Links:
The Day The Music Died
Aandacht Voor Geschiedenis 1974
Laatste Uur Van Radio Veronica 31 Augustus 1974
Jingleweb’s Veronica pagina
.

Evaluatie vast dienstverband….

Martin, Nova, Trouwen, Wendy 1 Bericht »

Trouwringen Op 8 april 2012 schreef ik in een blog dat het tijdelijk contract van Wendy na 10 jaar verlengen zou werden omgezet in een vast dienstverband en daarvan vieren we vandaag het 2 jarig jubileum. Natuurlijk een ijkpunt om het geheel weer eens onder de loep te nemen en te evalueren waar er verbeteren of eventueel aanpassingen moeten plaatsvinden, ik zal in het kader daarvan vandaag ook een evaluatiegesprek met Wendy aangaan. Er zullen geen schokkende dingen uitkomen, misschien wat vaker koffie op bed en dat ze wat minder de afstandsbediening van de TV monopoliseert maar verder gaat het eigenlijk wel goed. Ik ben dan ook van plan om het vaste dienstverband te continueren en geen gebruik te maken van het opzegtermijn 😛

.