iPhone 4S

Hardware, iPhone, Martin, Wendy Comments Off on iPhone 4S

iPhone4S Vandaag is in Nederland Apple’s nieuwe smartphone, de iPhone 4S geïntroduceerd en dat heeft net zoals de vorige uitgaves weer een hoop los gemaakt bij Apple adepten. Iedereen had natuurlijk een versie 5 verwacht en uiteraard was de teleurstelling onder de fanbase groot toen bleek dat het een 4S zou worden, dit is uiteindelijk toch omgeslagen in een redelijk enthousiasme toen er beter werd gekeken naar de specificaties van de nieuwe Apple telg. Deze specs zijn indrukwekkend te noemen, enkele zijn; Dual-core 1 GHz A5-processor, 8 megapixel camera, filmen in 1080p HD en 512MB werkgeheugen. Eigenlijk had ik besloten om deze versie over te slaan maar dat is uiteindelijk toch niet gelukt, heb een iPhone 4S 64GB White besteld via de Apple store die, in het meest gunstige geval, pas volgende week zal worden uitgeleverd. Las op twitter via het iPhone Dev-Team dat er al hard wordt gewerkt aan een jailbreak voor de nieuwe 4S, hopelijk gaat deze er snel komen omdat ik ‘tot nu toe’ mijn iPhone’s altijd heb voorzien van een jailbreak omdat dit zoveel meer functionaliteit geeft aan je toestel. Apple heeft overigens zelf met de introductie van IOS5 wel een aantal jailbreak functies geïmplementeerd maar er zijn nog genoeg dingen over die het jailbreaken de moeite waard maken! Mijn oude iPhone 4 zal in gebruik worden genomen door Wendy die nu nog een 3G gebruikt, dat zal voor haar een grote verbetering betekenen want ik ervoer de upgrade van 3G naar 4 ook als een wereld van verschil.

Link naar iPhone 4S reviews: iPhoneclub ReviewTweakers Review

iPhone4S

.

Getting ink done II

Martin, Tattoo, Wendy Comments Off on Getting ink done II

Vakantie Vandaag naar Moose Tattoo geweest voor het zetten van onze tattoo’s De bovenste tekst staat op de arm van Wendy en de onderste is van mij. Foto’s zijn genomen net na thuiskomst en dus nog redelijk vers, op termijn, als ze geheeld zijn, zullen ze er zeker beter uitzien!

Tattoo's

.

Website statistieken

Weblog Comments Off on Website statistieken

Zat zojuist in de statistieken te neuzen, het is allemaal zeer bescheiden maar misschien toch leuk om eens te publiceren 😉

Website statistieken

.