Zonnigforum

Internet Comments Off on Zonnigforum

Zonnigforum In oktober bestaat het zonnigforum 2 jaar. Dit forum komt voort uit het voormalige Zonnet/Versatel/Tele2 forum, wat inmiddels echt ter ziele is gegaan. Op het Tele2 forum was de gezelligheid ver te zoeken, want het werd alleen nog maar bezocht door ontevreden klanten van deze provider en dat was de vaste bezoekers die er al jarenlang rondhingen een doorn in het oog. In een topic aldaar kwam het idee naar voren om een eigen forum te beginnen en voor de grap had ik een forum in de bekende gele kleuren online gezet, hierop werd erg leuk en enthousiast gereageerd en zo was het Zonnigforum geboren. In het begin nog via een bestaande webspace wat ik tot mijn beschikking had maar kort daarna toen de definitieve naam vaststond via het domein zonnigforum.nl.

Op dit moment hebben we ruim 100 leden al zijn deze leden niet allemaal even aktief op het forum maar er zijn wel vaste bezoekers en er hangt een gezellige ongedwongen sfeer. Natuurlijk hoop ik op meer leden en een aktiever forum maar zoiets kun je niet afdwingen. Het Zonnigforum heeft wel inmiddels al een eigen indentiteit gekregen en is de status van kloon van het oude Zon forum hopelijk wel voorbij. Er is veel gedaan om het zonnigforum aantrekkelijk te maken voor zijn bezoekers, er is een chat, een actuele nieuwspagina en een spel arcade, verder is er natuurlijk het forum zelf met een inmiddels al een rijk scala aan topics waarin regelmatig reacties verschijnen van leden.

Hoe we het 2 jarig bestaan gaan vieren weet ik nog niet maar dit is toch wel een mijlpaal en mag zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Je kunt hier via het weblog direct doorklikken naar het Zonnigforum door op de kleine afbeelding te klikken van dit artikel of gewoon via het bovenstaand menu waarin een vaste link aanwezig is. Ik zou zeggen…….kom eens langs, registreer en doe gezellig mee.

Weblog nieuws

Weblog Comments Off on Weblog nieuws

Afgelopen weekend ben ik aan het werk geweest om dit weblog nog beter en gebruiksvriendelijker te maken.

Daarom heb ik dus de volgende aanpassingen gemaakt:
• Je kunt nu abonneren op dit weblog
• Het weblog is iPhone vriendelijk gemaakt

Door te abonneren op ons weblog blijf je op de hoogte van de geplaatste berichten, bij elke nieuw logje krijg je dus een email toegestuurd met daarin een link naar de nieuwe bijdrage op dit weblog.
Als je met je iPhone dit weblog bezoekt dan krijg je een aangepaste stijl te zien die speciaal is gemaakt om de content van de site goed weer te geven op een iPhone. Dit gaan met behulp van een speciale plugin voor WordPress genaamd WpTouch, deze plugin is bijzonder functioneel en het resultaat ziet er zeer goed uit op een iPhone :y:

Ik ben er nog….

Martin, Werk Comments Off on Ik ben er nog….

Al enige tijd geen logje meer geschreven hier, en daar zal ik dan maar eens verandering in brengen. Heb het de laatste tijd druk gehad met een heleboel zaken maar de belangrijkste reden is toch wel dat ik fulltime aan de slag ben als beveiliger bij CSU Security Services. Ik zit er nog niet heel erg lang maar heb het er al wel naar mijn zin, het leven van een beveiliger “ in real life” is toch anders dan op het stage adres waar ik werkzaam was. Daar zag je een incidentele wandelaar voorbij komen die je vriendelijk begroette en zo nu en dan en praatje mee maakte maar verder gebeurde er niet bijzonder veel. Nu ik voor CSU op een object werkzaam bent is het behoorlijk anders maar gelukkig kan ik toch wel zeggen dat mijn opleiding wel heeft geholpen om alle uiteenlopende situaties het hoofd te bieden.

Ben ook al enige tijd in bezit van de iPhone en het enthousiasme over het toestel is toch wel een beetje verdwenen, het zit nog vol kinderziektes en het bereik via T-Mobile laat ook vaak te wensen over. Verder is de iPhone al meerdere keren helemaal vast gelopen, dit is natuurlijk behoorlijk lastig omdat dit altijd gebeurd als ik niet in staat ben om hem aan mijn laptop te hangen voor het uitvoeren van een volledige reset. Deze reset duurt overigens tenenkrommend lang en al deze tijd is het toestel dan ook onbruikbaar, aanstaande vrijdag komt er als het goed is nieuwe firmware uit voor de iPhone (versie 2.1) en hopelijk zal deze upgrade een aantal problemen oplossen. Of dit ook daadwerkelijk gebeurd is ook maar de vraag aangezien Apple daar nooit geen mededelingen over doet, wat op zich natuurlijk wel een vreemde zaak is. Inmiddels heb ik er wel een klacht over ingediend bij T-Mobile maar tot op heden geen reactie ontvangen. Maar als de iPhone blijft functioneren is het ook wel een super toestel met ongekend veel mogelijkheden, als de firmware upgrade de huidige problemen verhelpt met het vastlopen e.d. dan zal je mij niet meer over de werking van het toestel horen klagen 😉