Dylan

Dylan 16 Berichten »

Wendy is op 27 December bevallen van onze zoon Dylan, dit moest met spoed gebeuren en is ook gedaan door middel van een keizersnede. Dylan heeft een slechte start gehad en heeft gevochten voor wat hij waard was maar het heeft allemaal niet mogen baten, op de vroege ochtend van 28 December heeft hij een grote hersenbloeding gehad waarop wij hebben moeten besluiten om de beademing te beëindigen en hem verder leed te besparen. Het kleine mannetje is dus in onze armen overleden op 28-12-2007 om 06:28 uur.

Rust zacht lieve kleine man.

Happy Xmas

Weblog Comments Off on Happy Xmas

Natuurlijk willen we iedereen die dit weblog leest een goede kerst wensen en alvast de beste wensen voor 2008.

Van dag tot dag

Zwangerschap 3 Berichten »

We zijn bijna weer een week verder na de hectiek van afgelopen zondagnacht EN het goede nieuws is dat we zijn nog steeds zwanger zijn. Het lag meer in de lijn van de verwachtingen dat er op korte termijn een bevalling zou plaatsvinden maar gelukkig is dit niet gebeurd. Verder kijken dan de volgende dag durven we eigenlijk niet goed en aan de lange termijn denken we zeker niet, dus leven we van dag tot dag. Het geeft wel een beetje een dubbel gevoel want iedereen hoopt altijd snel weer naar huis te mogen maar wij willen het liefste nog een tijdje blijven om straks het ziekenhuis te mogen verlaten met een klein gezond mannetje. De hele situatie is natuurlijk niet ideaal en genieten van de zwangerschap is er ook niet echt meer bij maar voorlopig doet ons kereltje het nog goed en dat geeft ons de hoop voor de toekomst want we zitten nu wel in een levensvatbare fase waarbij elke extra dag er weer een is die de kansen vergroot op een goede afloop.

Achmed The Dead Terrorist

Humor Comments Off on Achmed The Dead Terrorist

Achmed The Dead Terrorist is een creatie van Jeff Dunham en bijzonder grappig, op Youtube en soortgelijke sites is zijn filmpje al enige tijd zeer populair.
Mocht je nog geen kennis gemaakt hebben met Achmed is hier het eerste filmpje, ken je hem wel……gewoon ook kijken wat is en blijft leuk.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
En nu is er een nieuwe clip “Achmed The Dead Terrorist Sings Christmas Song”
Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

😀

Van de regen in de drup

Zwangerschap 4 Berichten »

Vorige week woensdag 12 december is Wendy verplaatst naar het Erasmus MC, dit is vroegtijdig gedaan (bij 24 weken) omdat ze daar veel verder zijn in prematuur geboren baby’s zoals ik al vermeld had in een eerdere log. Het was voor haar in al de hectiek weer een aanpassing maar ze hield zich goed en had al snel weer haar draai daar gevonden, zo verstreken een aantal dagen die prima verliepen. Op 15 december kreeg ze last van een wat ongemakkelijk gevoel en heeft daarvoor aan de bel getrokken bij de verpleging die op hun beurt weer de arts inschakelde. Na onderzoeken en een echoscopie was tot onze opluchting de conclusie dat er niets vreemd te zien was, Gisteren 16 december deed zich een soortgelijk voorval voor en toen bleek de uitkomst minder positief, bloedverlies en de baarmoeder licht gescheurd naast de cerclage met als gevolg dat de vruchtzak er een stuk doorheen stak. De artsen wilde het toch eerst aankijken want er hoefde natuurlijk niets te gebeuren maar toen kwamen er zo rond 20:15 uur ineens behoorlijke weeën bij. Hierna ging alles vrij snel, eerst een verplaatsing vanaf de 4 persoons zaal naar een kamer alleen maar dit duurde niet lang want kort erop volgde een verhuizing richting een kamer die was uitgerust om te bevallen, hier wilde de arts de cerclage verwijderen om verdere schade te voorkomen maar omdat de vruchtzak enorm uitstak en kans op het breken ervan behoorlijk groot was werd er besloten om dit in de OK te laten doen. Hierbij was het noodzakelijk om een vruchtwater punctie uit te voeren om een gedeelte van het vruchtwater te laten afvloeien om de druk enigszins weg te nemen.

Na een hectische avond/nacht/morgen is alles nu rustig, maken moeder en kind het nog goed en is het verder afwachten, maar de algehele verwachting is wel dat het geen weken (eerder uren, misschien dagen) meer gaat duren voordat het kleine ventje veel te vroeg (nu bijna 25 weken) word geboren. daarna is het aankijken hoe hij het gaat doen maar de kans op een goede algehele afloop is vrij klein.

We zijn realistisch maar geven de hoop in ieder geval nog niet op !!