Het wordt een jongen

Wendy, Zwangerschap 1 Bericht »

We zijn afgelopen donderdag 15-11-2007 naar het ziekenhuis geweest voor een zogeheten 20 weken echoscopie, hierin word het kind op allerlei zaken gecontroleerd zoals groei en zichtbare afwijkingen. Alles bleek prima in orde.

De echoscopist vroeg op een gegeven moment aan ons of we wilden weten wat het zou worden, een jongen of meisje. Hier hadden wij van te voren met elkaar over gesproken en wilde het graag allebei weten, natuurlijk uit nieuwsgierigheid maar ook om de meer praktische voordelen die hieraan kleven. De echoscopist zette het beeld stil en ging wat terug zoeken want volgens haar was het zeer goed te zien, allebei keken we naar het beeldscherm maar zagen niet veel totdat ze wees en zei, zie je daar, duidelijk een piemeltje en 2 balletjes. Het wordt dus een jongen !

Dat scheelt natuurlijk ook in het kiezen van een naam want we moeten nu alleen een naam voor een jongen kiezen, en eigenlijk waren we er nu wel ineens heel snel uit. We weten dus nu wat het gaat worden en we hebben ook een leuke naam gekozen, alleen dit laatste houden we nog even geheim tot de geboorte.

Namen

Wendy, Zwangerschap 1 Bericht »

We hebben maar besloten om ons kind maar KZN (Kind Zonder Naam) te gaan noemen want we worden het maar niet eens met elkaar over een te kiezen naam en daar wordt ik erg moedeloos van om het maar zachtjes uit te drukken. Elke naam die ik verzin en bij Martin neerleg word direct door hem afgeschoten en als ik eerlijk ben andersom ook, vandaar dus de oplossing KZN.

Ik weet het is nog ver weg tot de datum dat ik ben uitgerekend maar voor je het weet lig je met de benen omhoog te puffen en tegen die tijd wil ik wel tot overeenstemming zijn gekomen over een naam. We zijn het wel eens over het soort naam want we willen een westers geörienteerde naam, stoer voor een jongen of vlot voor een meisje en zeker niet truttig. Al met al geeft het toch een boel hoofdbrekens en je zult er waarschijnlijk op dit weblog wel vaker iets over lezen vrees ik.

Voortgang Weblog

Weblog Comments Off on Voortgang Weblog

Ben dit weblog alweer ruim 2 weken geleden begonnen, en nog volop bezig met het inrichten en opleuken ervan. Zal in de toekomst zeker vaker berichten plaatsen maar dan wel alleen als ik iets te melden heb wat de moeite waard is om te melden, een weblog met daarin mijn hele dagindeling is denk ik sowieso niet interessant dus dat ga je hier niet aantreffen, misschien terloops wel een melding van een bepaalde gebeurtenis maar daar blijft het dan ook bij.

Er staat in ieder geval al een Foto gallerij en een gastenboek, schroom niet om in de laatst genoemde een berichtje achter te laten als je bent langs geweest. Voor op of aanmerking en tips over dit log kan je gebruik maken van het contact formulier.