Zwanger

Zwangerschap 1 Bericht »

Wendy en ik zijn al enige tijd bezig om zwanger te worden, dat was eind 2005 ook gelukt maar na een zwangerschap van bijna 6 maanden is het toch fout gegaan. Op 9 April 2006 is onze zoon Mika dood ter wereld gekomen tijdens een bijna 2 uur durende operatie waarbij het voor Wendy ook bijna slecht was afgelopen.

Hierna volgde een periode van onzekerheid, was het nog wel mogelijk om zwanger te worden was hierbij de vraag. na een aantal onderzoeken bleek dit wel het geval maar lukte het niet zomaar om dit ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen, in overleg met de gynaecoloog is er toen al snel besloten om IUI te gaan doen. Ook dit zorgde er niet voor dat een zwangerschap ontstond dus na 6 IUI behandelingen besloten om over te gaan op IVF. We hadden hiertussen een overlappende periode van bijna 2 maanden in verband met de vakantie periode en toen bleek dat er in deze periode toch spontaan een zwangerschap was ontstaan, IVF was dus niet meer nodig.

We zijn inmiddels alweer 18 weken onderweg en alles gaat prima met moeder en kind, echoscopie foto’s zijn te zien in de Foto Gallerij.

F1 2007

Sport Comments Off on F1 2007

Kimi Räikkönen Het Formule 1 seizoen zit er weer op, er is veel gebeurd zowel op als naast de baan met de uiteindelijke en terechte wereldkampioen Kimi Räikkönen. Lewis Hamilton had toch wel mijn sympathie, niet verwacht dat hij ook direct als rookie zou laten zien wat hij heeft laten zien, jammer dat hij het in de laatste races zo erg heeft laten liggen want had toch wel uniek geweest een rookie direct als kampioen.

Sinterklaas

Humor Comments Off on Sinterklaas

We naderen weer het eind van het jaar en binnenkort zal de Sint zich weer vanuit spanje richting Nederland begeven, hij is tegenwoordig overigens het hele jaar via de digitale snelweg in contact met ons landje. 😀

Broken Sword

Gaming Comments Off on Broken Sword

Sinds kort speel ik weer eens sinds lange tijd Broken Sword, ik weet het eerste deel is uit 1997 maar nog steeds heel erg leuk om te spelen. Er zijn 4 delen die ik uiteraard alle 4 in bezit heb, ben dus begonnen met het spelen van deel 1 en dat zal door de beschikbare tijd wel een tijdje duren voordat ik hier mee klaar ben.

Het zijn click and point adventure games waarbij je het gevoel hebt zelf in de game te zitten. Het eerste deel (Broken Sword – The Shadow Of The Templars) is dus uitgebracht in 1997 en stelt qua graphics niet veel voor maar de gameplay maakt het meer dan goed. Hoofdrol spelers in dit deel zijn George Stobbart en Nicole Collard die elkaar treffen in Parijs na een bomaanslag op een café, samen beleven ze een avontuur die hun op meerdere plekken op deze wereld brengt. Het is een meeslepend verhaal en de gameplay is voor een spel van 10 jaar oud nog steeds top.

Mijn eerste Logje.

Weblog Comments Off on Mijn eerste Logje.

Dit is mijn eerste logje, deze is op dit moment alleen nog maar als test geschreven. Binnenkort na het instellen van WordPress zal ik dan ook echt met regelmaat hier berichten plaatsen.