De liefde is gebleven…..

Dylan, Martin, Wendy 6 Berichten »
De liefde is gebleven.....

.

‘s Avonds in het donker….

Dylan, Martin, Wendy Comments Off on ‘s Avonds in het donker….
Kaart Dylan

.

Lieve Dylan…..

Dylan, Martin, Wendy 14 Berichten »

Handje Het is vandaag alweer 6 jaar geleden dat je ter wereld kwam en we herinneren het ons als de dag van gisteren. Dat je niet bij ons mocht blijven heeft ons veel verdriet gedaan en nog gaat er geen dag voorbij dat je in onze gedachten bent, dat zal ook nooit veranderen. De emotionele achtbaan rondom je geboorte was heftig maar vraag mezelf vaak af, “hoe was het voor jou?”. Wat heb je ervan meegekregen en heb je onze liefde voor jou gevoeld? En als je dat voelde, hoe heb je het hele circus op de NICU beleefd? Eigenlijk weten we dat allemaal niet, artsen hebben aangegeven dat je nooit hebt geleden en er niets bewust van hebt meegemaakt. Dat geeft een dubbel gevoel, natuurlijk willen we dat je niet hebt geleden maar hopelijk heb je toch beseft dat we héél véél van je houden. Het is zoals op je overlijdensbericht te lezen was, “De liefde blijft bestaan over de dood heen”.

Dag lieve Dylan…..

Kaart Dylan

.

6 maanden geleden

Dylan, Martin, Wendy 2 Berichten »

Vandaag is het alweer 6 maanden geleden sinds de geboorte van Dylan en dat maakt het morgen dus precies een half jaar na zijn overlijden. De tijd is snel gegaan, er is veel gebeurd en alles lijkt nog zo vers maar toch is het dus alweer 182 dagen geleden. We hebben het inmiddels wel een plekje weten te geven in ons leven en verwerken het samen maar toch ieder op zijn eigen manier. Niemand verwerkt zo een gebeurtenis op dezelfde manier en daarvoor is het belangrijk om je partner te steunen en zijn of haar manier van verwerken te respecteren, moet zeggen dat dit bij ons goed lukt en het heeft onze relatie sterker gemaakt.
Dylan's Vlindersite Dylan heeft ons leven verrijkt en veranderd en hij zal altijd in gedachten bij ons blijven. Daarom ben ik dan ook een tijd geleden begonnen aan zijn vlindersite maar helaas door tijdgebrek er nog niet bijzonder veel aan gedaan. Hier gaat komende tijd wel verandering in komen want ben nu zelf klaar met cursus en stage en als ik straks ga werken komt er toch weer regelmaat terug, dit was er de laatste tijd dus niet. De layout van de site is wel al zoals we hem willen hebben alleen moet er nog het een en ander aan de inhoud gebeuren, heb al wel een aantal dingen in de steigers staan maar dit moet nog verder worden aangepast en uitgewerkt. Hierover moeten we nog wel wat overleg hebben, we willen de site natuurlijk wel zo mooi en compleet mogelijk maken maar sommige dingen willen we er ook absoluut niet op hebben. Denk wel dat we hierover op één lijn zitten maar het is toch beter om dit met elkaar af te stemmen. Heb volgende week de gehele week vrij en dat is dan ook een uitgelezen mogelijkheid om dit in orde te maken 😉

Dylan’s Vlindersite

Dylan, Martin, Wendy Comments Off on Dylan’s Vlindersite

Vandaag heb ik een voorzichtig begin gemaakt met een site voor Dylan, eigenlijk had ik het domein al geregistreerd toen Wendy nog in verwachting was maar na zijn overlijden wist ik mezelf er niet zo goed raad mee. Nu was Wendy al ergens anders bezig met een vlindersite voor hem aan het maken en zodoende heb ik bij haar geopperd om daar het domein en hosting voor te gebruiken wat er al eigenlijk was.

De layout had ik al een tijdje geleden zo gemaakt voor fridge.nl maar vind het achteraf toch beter geschikt voor de vlindersite van het kleine ventje. Wendy zal daar met name het geheel gaan vullen en onderhouden met een beetje hulp en uitleg van mij natuurlijk. Wat er nu staat is pas het begin maar zal zeker de komende tijd nog veranderen en worden aangevuld.

Je kunt de vlindersite van Dylan hier vinden.