The best of Najib Amhali

Humor, Martin, Theater, Wendy Comments Off on The best of Najib Amhali

Najib Amhali Voor de vorige shows van Najib Amhali was het ons nog nooit gelukt om aan kaartjes te komen, ook voor zijn 6e show genaamd “The Best of Najib Amhali” leek het weer niet te lukken maar gelukkig werden er 2 extra voorstellingen ingelast in het circustheater scheveningen en daar konden we nog kaarten voor bemachtigen. Ook nu leek het nog even tegen te zitten want elke keer als Wendy probeerde kaarten bij see tickets te bestellen liep het geheel vast, of de verbinding met de website viel weg, of de betaling leek niet te lukken. Eigenlijk hadden we de moed al opgegeven maar in de allerlaatste ultieme poging liep alles netjes door en werd onze aankoop van 2 kaarten voor de show op 31 januari bevestigd. Op de dag van de voorstelling kwamen we al vrij vroeg in Scheveningen aan en liepen vanuit de naastgelegen parkeergarage eerst even bij het theater naar binnen om onze toegangskaarten en uitrijkaart voor de parkeergarage op te halen, vervolgens maar even richting de boulevard gelopen om een hapje te eten. Het was er erg koud door een gure wind dus lang hebben we er niet gelopen en na iets te hebben gegeten zijn we weer richting het circustheater gegaan waar we de rest van de tijd onder het genot van een aantal kopjes koffie in de bar hebben doorgebracht. omstreeks 20.00 uur ging de zaal open en ongeveer een half uurtje later begon de voorstelling. Deze begon met een soort videoclip van diverse films en tv programma’s waarin Najib in heeft meegespeeld en direct erna kwam hijzelf het toneel op. De show was leuk en zeker ook heel herkenbaar want het is een compilatie van zijn 5 vorige shows aangevuld met filmpjes van de personen die in de vorige (en natuurlijk ook deze) shows voorbij kwamen. Ondanks het gegeven dat het een compilatie was viel er genoeg te lachen want een voorstelling bijwonen is toch een andere sensatie als thuis op de bank een dvd bekijken. De voorstelling zelf duurde ongeveer 3 uur maar in onze beleving leek het toch anders, kortom de tijd was veel te snel verstreken en omstreeks kwart voor twaalf waren we alweer onderweg naar de auto. Natuurlijk gaan we ook weer proberen om kaarten te krijgen voor een toekomstige nieuwe show en hopelijk gaat dat dan ook weer lukken om erbij te zijn. Wil nog 1 linkje vermelden, en dat is naar de site najibamhalifan.nl en hierop is veel info te vinden over Najib Amhali.

Najib Amhali in het Circustheater Scheveningen

.

Lau en Tiny Soundboard

Humor Comments Off on Lau en Tiny Soundboard
Kwam vandaag een Lau en Tiny Soundboard tegen en die rockt 😀


Origineel is afkomstig van vkmag.com

.

Lau en Tiny in EditieNL

Humor Comments Off on Lau en Tiny in EditieNL

Ik kwam nog een filmpje tegen van Lau en Tiny op mijn hdd recorder en deze was schijnbaar nog niet aanwezig op youtube, dus maar even er vanaf gehaald, omgezet naar een .avi file en ge-upload naar youtube 😀
Andere filmpjes zijn hier te vinden 😉

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

.

Indianendorp

Humor 1 Bericht »

Indianendorp, een 6 delige docu-soap uitgezonden door SBS6 gaat over 2 naast elkaar gelegen woonwijken aan de rand van Rotterdam Overschie. Heb de serie zelf gemist omdat het op een behoorlijk on-christelijk tijdstip werd uitgezonden, te weten in de nacht van Dinsdag op Woensdag rond 01:00 uur. Later heb ik van een oom van Wendy 2 afleveringen gekregen die waren opgenomen op dvd, in een van die afleveringen kwamen Tiny en Lau voor. Ik ken ze overigens vaag van gezicht en heb ooit wel eens een paar woorden gewisseld met Tiny aangezien mijn schoonouders er in de straat wonen maar wist verder niets van ze totdat ik de aflevering zag waarin zij voorkwamen 🙂 Heb er in eerste instantie met verbazing naar gekeken en zelfs met een beetje schaamte maar moest er uiteindelijk toch enorm om lachen. Tiny en Lau rocken 😀

Ze zijn inmiddels langzaam maar zeker bekende Nederlanders aan het worden en heb ze afgelopen week voorbij zien komen op SBS6, RTL, RTV Rijnmond en op AD.nl, natuurlijk gaat het die media niet om de personen Tiny en Lau maar om enkel om een spraakmakend item dat ze kunnen maken en uitzenden. Inmiddels zijn ze ook een hit op Youtube en Geenstijl waarvan de onderstaande filmpjes ook afkomstig zijn.

Eerste clip is van Tiny & Lau die het “gezellig” maken en samen de kerstboom optuigen.
Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Tweede clipje is een item uit De Wereld Draait Door.
Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Derde clipje is afkomstig van Geenstijl en laat zien hoe Rutger op bezoek gaat bij Tiny en Lau.
Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

.

Achmed The Dead Terrorist

Humor Comments Off on Achmed The Dead Terrorist

Achmed The Dead Terrorist is een creatie van Jeff Dunham en bijzonder grappig, op Youtube en soortgelijke sites is zijn filmpje al enige tijd zeer populair.
Mocht je nog geen kennis gemaakt hebben met Achmed is hier het eerste filmpje, ken je hem wel……gewoon ook kijken wat is en blijft leuk.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
En nu is er een nieuwe clip “Achmed The Dead Terrorist Sings Christmas Song”
Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

😀